Rendelés és szállítás

A vásárlás menete:

A vásárláshoz egy egyszeri regisztrációra van szüksége, ezt követően e-maíi címe és jelszava használatával bármikor beléphet a kulturkalo.hu oldalára

Regisztráció nélkül is van lehetősége vásárolni. Ebben az esetben egy adatlapot kell kitöltenie az elérhetőségei feltüntetésével.

A bejelentkezést után a Kereső segítségével találhatja meg az önt érdeklődő termékeket. Kereshet címre, szerzőre, illetve töredékszóra is. A megvásárolni kívánt árucikkeket a Kosárba teheti, aminek tartalmát a megrendelés elküldéséig bármikor módosíthatja. A Megrendelem gombra kattintva lezárhatja megrendelését és kiválaszthatja az önnek megfelelő szállítási és fizetési módot.

Fizetési és szállítási módok:

Személyes átvétel esetén: Az átvétel helyszínén készpénzben. Ez egyelőre még csak Szegeden lehetséges.

Postai szállítás esetén: A megrendelt termék árát illetve a postaköltséget el kell utalnia, vagy be kell fizetnie a 11773353-00213965-00000000 számú OTP-s bankszámlára. Az összeg beérkezte után rögtön postázzuk az árut az ön által megadott címre.

Futárral történő szállítás esetén utalással: A megrendelt termék árát illetve a szállítási költséget el kell utalnia, vagy be kell fizetnie a 11773353-00213965-00000000 számú OTP-s bankszámlára. Az összeg beérkezte után a futárszolgálat 2 munkanapon belül kézbesíti önnek a csomagot.

Futárral történő szállítás esetén utánvéttel: A megrendelt termék árát illetve a szállítási költséget készpénzben a termék átvételekor a futárnak kell kifizetnie.

Foxpost csomagterminálban történő átvétel: A megrendelt termék árát illetve a szállítási költséget el kell utalnia, vagy be kell fizetnie a 11773353-00213965-00000000 számú OTP-s bankszámlára. Az összeg beérkezte után az árut elküldjük az ön címéhez legközelebbi vagy az ön által megjelölt Foxpost csomagautomatába. Amint a csomag megérkezik a célterminálba, e-mailben megkapja az egyedi numerikus nyitókódot, amivel átveheti a csomagot.

Szállítási díjak:

4999 ft rendelési összegig 990 ft
5000-7999 ft rendelés összegig 690 ft
8000 ft rendelési összeg felett ingyenes

Vásárlási garancia:

Termékeinkről valós fotókat töltünk fel /a könyveknél sem csak a címlap képét/ így ön már a fotón is látja a termék állapotát, de emelett a szöveges leírásban is igyekszünk a termék egyedi adatait megadni, hogy pontos információt kapjon a megvásárolni kívánt áruról. Ha vásárlás után úgy dönt, hogy mégsem szeretné a terméket, élhet az elállás jogával

Elállás joga:

Ön a vásárlástól a megrendelt terméket tartalmazó csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat. /17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§/ Írásban történő elállás esetén egy ellálási nyilatkozatot kell küldeni 8 munkanapon belül. Valamint a terméket sértetlen -az átvételkor fennálló, a termékleírásban feltüntetett- állapotban a megrendelő nevének megadásával küldje vissza a 6724 Szeged Csongrádi sugárút 86/A szám alatti címre. A termék visszaküldésével kapcsolatos költségeket a vásárló viseli. Az Ön által kifizetett vételárat az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Adatvédelem:

A kulturkalo.hu tiszteletben tartja és biztonságosan őrzi az Ön személyes adatait. A regisztráció illetve vásárlás során megadott adatokat bizalmasan kezeli – figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre -, és csak saját adatbázisában használja fel, harmadik személynek semmilyen formában nem adja át. Ön, felhasználóként tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatást önként és határozatlan időre adta, viszont írásban bármikor visszavonhatja.